skip to main
|
skip to sidebar
Den Japanska Matkulturen
Japansk mat som är mindre känd i Sverige
20 juni 2012
甘露煮 Kanroni
Kanroni är sjuden sötvattenfisk tillsammans med
soja, mirin, socker och sirap.
Bilden ovan visar ayu.
Det finns också kanroni som görs med äkta kastanjer och kumquat.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bloggarkiv
▼
2012
(4)
►
november
(1)
►
september
(1)
▼
juni
(1)
甘露煮 Kanroni
►
februari
(1)
►
2011
(11)
►
december
(1)
►
oktober
(1)
►
juli
(1)
►
maj
(1)
►
april
(1)
►
mars
(2)
►
februari
(2)
►
januari
(2)
►
2010
(11)
►
december
(2)
►
november
(1)
►
oktober
(2)
►
augusti
(1)
►
maj
(2)
►
mars
(1)
►
februari
(1)
►
januari
(1)
►
2009
(28)
►
december
(2)
►
november
(2)
►
oktober
(2)
►
september
(2)
►
augusti
(2)
►
juli
(1)
►
juni
(2)
►
maj
(3)
►
april
(3)
►
mars
(4)
►
februari
(3)
►
januari
(2)
►
2008
(26)
►
december
(1)
►
november
(2)
►
oktober
(2)
►
september
(2)
►
augusti
(2)
►
juli
(2)
►
juni
(2)
►
maj
(3)
►
april
(3)
►
mars
(2)
►
februari
(3)
►
januari
(2)
►
2007
(16)
►
december
(1)
►
november
(1)
►
oktober
(2)
►
september
(2)
►
augusti
(1)
►
juli
(1)
►
juni
(2)
►
maj
(1)
►
april
(2)
►
mars
(1)
►
januari
(2)
►
2006
(11)
►
december
(2)
►
november
(9)
Leta i den här bloggen
Om mig
Japanskmat
Visa hela min profil
Online shop link
Ippodo tea online shop
Link
EAT-JAPAN
UMAMI
Shiturai
Toraya
copyright © 2006 Japanskmat All rights reserved
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar