skip to main
|
skip to sidebar
Den Japanska Matkulturen
Japansk mat som är mindre känd i Sverige
07 februari 2011
とろろ昆布 Tororo-Kombu
Tororo-Kombu är ytskrapad
kombu
. Innan man skrapar kombu blötläggs den i vinäger, så den smakar lite vinäger. Den används till soppa, udon, soba och onigiri i stället för nori (sjögräs).
Den här sidan
visar olika sorts kombu.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar
Senaste inlägg
Äldre inlägg
Startsida
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Bloggarkiv
►
2012
(4)
►
november
(1)
►
september
(1)
►
juni
(1)
►
februari
(1)
▼
2011
(11)
►
december
(1)
►
oktober
(1)
►
juli
(1)
►
maj
(1)
►
april
(1)
►
mars
(2)
▼
februari
(2)
からし Karashi
とろろ昆布 Tororo-Kombu
►
januari
(2)
►
2010
(11)
►
december
(2)
►
november
(1)
►
oktober
(2)
►
augusti
(1)
►
maj
(2)
►
mars
(1)
►
februari
(1)
►
januari
(1)
►
2009
(28)
►
december
(2)
►
november
(2)
►
oktober
(2)
►
september
(2)
►
augusti
(2)
►
juli
(1)
►
juni
(2)
►
maj
(3)
►
april
(3)
►
mars
(4)
►
februari
(3)
►
januari
(2)
►
2008
(26)
►
december
(1)
►
november
(2)
►
oktober
(2)
►
september
(2)
►
augusti
(2)
►
juli
(2)
►
juni
(2)
►
maj
(3)
►
april
(3)
►
mars
(2)
►
februari
(3)
►
januari
(2)
►
2007
(16)
►
december
(1)
►
november
(1)
►
oktober
(2)
►
september
(2)
►
augusti
(1)
►
juli
(1)
►
juni
(2)
►
maj
(1)
►
april
(2)
►
mars
(1)
►
januari
(2)
►
2006
(11)
►
december
(2)
►
november
(9)
Leta i den här bloggen
Om mig
Japanskmat
Visa hela min profil
Online shop link
Ippodo tea online shop
Link
EAT-JAPAN
UMAMI
Shiturai
Toraya
copyright © 2006 Japanskmat All rights reserved
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar