tag:blogger.com,1999:blog-1047097931619034841.post4371708101171813537..comments2019-08-25T00:54:59.432+02:00Comments on Den Japanska Matkulturen: 築地 TsukijiJapanskmathttp://www.blogger.com/profile/17371749418005183786noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1047097931619034841.post-55809537913051292512014-02-07T23:28:27.840+01:002014-02-07T23:28:27.840+01:00Spännande å fascinerande med alla bilder. Jag gill...Spännande å fascinerande med alla bilder. Jag gillar dem starkt! <br /><br />Men blåsfiskfenor. Eller läste jag fel?. Är inte blåsfisken giftig? Eller själva magen...det där är väl en fisk man ska akta sig för?<br /><br />Men det mest intresanta, vad i helskotta använder japanerna dem till?<br /><br />Som svenskarna använder rökta laxfenor?<br /><br />Upptäckt bloggen helt nyss, så skoj!<br />Jag är stor fan av japansk mat, särskilt havsrelaterat. :-)Anonymousnoreply@blogger.com